Giveaway : Saya or Awak yang Bertuah ? "


           Salam mesra kepada semua yang sudi berkunjung di blog ini,entri ini kali saya ingin mencuba nasib untuk memenangi hadiah dari Shida hehehe,syarat-syarat nya mudah dan tiada tarikh akhir di tetapkan lagi jadi apa tunggu lagi jom ramai-ramai turut serta ya...
Mereka yang bertuah dan terpilih untuk saya tag adalah:

  1. Gadis Pencinta Pink  (kek Lapis)
  2. Cik Laure weng  (cili-cili)

Syarat-syarat untuk turut serta:
Follow CdaShaari
Buat entry " Giveaway : Saya or Awak yang Bertuah ? "
Letak banner pink tuu , link kan kat entry ni
Tag 2 sahabat blogger
Publish , letak link entry kat comment
   Apa tunggu lagi jom cepat-cepat join sebelum terlambat..mana tahu anda yang bertuah hehe...Semoga berjaya ya kawan-kawan..Chayok-chayok hehehe

5 comments:

Pecinta pink^^ said...

bertuahnye sy sudah di tag..hehe..tapi asl ad kek lapis tu:P hadiah kek lapis ke nk kasi:P hahaha

AJIB said...

adoi camner ye...harap2 nt hadiah dr Shida tu kek lapis ye hehe:)

ShidaShahidah said...

Hye .. Thanks join yee .. Hope kamu yang bertuah .. Ade cadangan hadiah ??

http://gadislollipops.blogspot.com/2012/08/update-tarikh-tamat-ga-saya-or-awak.html

Cik Laure Weng said...

wah terharu2...
;)

hehehehe

Cik Laure Weng said...

dh join jugak... haha jgn marah yer cili..

http://lolitafinola.blogspot.com/2012/08/giveaway-saya-or-awak-yang-bertuah.html