Aura Lee Chong Wei

TAHNIAH KEPADA PEMAIN BADMINTON NO. 1 NEGARA

Walaupun Dato' Lee Chong Wei hanya dapat pingat perak di sukan olimpik baru-baru ini rakyat Malaysia tetap berbangga di atas usaha dan semangat yang diberikan oleh wira negara kita.
Tahniah...Tahniah...Tahniah... Anda yang terbaik...
Entri Aura Lee Chong Wei sebenarnya khas ditujukan kepada saya...baru-baru ini saya sudah mula bergiat aktif  kembali dalam dunia sukan badminton,gara-gara aura beliaulah bertambah-tambah semangat nak bermain hingga sanggup beli raket baru....Ni dia raket baru hehe
Raket pertama ialah dari Yonex Armotec 250:
  • Full carbon graphite + g force titanium
  • Delta power frame
  • Light weight/head heavy balance
  • 4U-80-84g
  • String tension 20-25lbs
  • Braided Nanogy 98 (NBG 98)
  • Developed by Yonex Japan

Raket kedua ialah dari Wagi Kage 78 (Blue Shadow):
  • High modulus graphite
  • Speed and power
  • Flex soft
  • 3U-86g
  • String tension to go 30lbs
  • Braided BG 66 Yonex
  • Japan technology
Itulah serba ringkas raket milik saya walaupun murah cikit,tempoh hari di sebabkan reket baru kenalah pulun main sampai otot belakang badan tegang dan terasalah amat sakit...koyok dah sekotak habis tapi masih terasa sakit-sakit,harap hari ini sudah sembuh sepenuhnya kerana ada game malam ni hehe. Di harapkan aura beliau dapat membantu apabila hari sebenar pertandingan kelak. Go Go Go Lee Chong Wei...

4 comments:

Pecinta pink^^ said...

wah,ptut la komen entry ckp bakal pgganti Dato LCW eh..hehe..

Nur Danisha said...

YUP BELIAU TETAP TERBAIK WALAUPUN X BW LIK PINGT EMAS..SORG YG BJUANG UTK NEGARA..CMNER NK CR PNGNTI YG SRUPA BELIAU..HOPE ADA LG YG LEBIH BAIK NT

Fahz said...

bagus ada semangat mcm nie.Mana lah tau 1 day ajib bakal jadi pengganti DLCW.InsyaAllah...teruskan berlatih!!

#entry khas utk kamu.jom lawat blog fahz :)

Remy hazza said...

wah... pengganti DLCW dah siap sedia..... he3
selamat bersukan bro...