Segmen: JOM TAMBAH FOLLOWER by SANDRA !

 


Salam blogger,kepada yang ingin tambah follower jom join segmen : jom tambah follower blog oleh sandra...hehe ni baru pertama kali saya join segmen atau contest ni nampak mudah je jadi saya nak mencuba,oleh yang demikian saya memilih untuk di tag kan:-
  1. http://rahsia-pelangi.blogspot.com
  2. http://safehouseforeveryone.blogspot.com
  3. http://salsalbilah.blogspot.com
Kepada insan yang terpilih di atas tu saya tiada paksaan untuk turut serta,saya hanya memenuhi syarat-syarat sandra,dan jikalau berminat dan ada kesempatan jom lah kita memeriahkan lagi keadaan ye hehe.Kepada sesiapa juga boleh follow segmen ni ya bagi menambah follower anda.
 Di bawah ni terkandung syarat-syarat nya:-

1. Follow dan Like Fan page sandra. Ada di Sidebar sebelah kanan tu. 
2. Buat entry mengenai Segmen: JOM TAMBAH FOLLOWER by SANDRA ! 
3. Letak Banner segmen di atas tu di entry korang dan Link kan ke blog Sandra
4. Tag minimum 2 atau lebih blogger. (Lagi ramai join lagi bagus kan? hehe) 
5. Link kan entry korang di ruang komen entry segmen ni.

Segmen ni akan berlangsung selama 2 Minggu ---> Berakhir pada 22/Julai 2012 

2 comments:

✿•°˚°Aini Sha°˚°•✿ said...

Hye..dtg singgah dr segmen yg sama..
Done FOLLOW awk!!!

Jom lawat blog sy pula :)
http://www.ainilittlesweet.blogspot.com/2012/07/segmen-jom-tambah-follower-by-sandra.html

iena_gie said...

Hai.. dah follow sini.. jemput ke blog saya pula =) http://ibuafinaazfar.blogspot.com/2012/07/segmen-jom-tambah-follower-by-sandra.html