Entri Khas


300
 

Salam buat pembaca blog lagilah gempak beb,kepada semua yang telah blog walking atau pun yang ter klik ke halaman ini jutaan terima kasih yang tak terhingga kerana sudi menjadi tetamu saya hingga ke hari ini ya.



Saat yang di tunggu2 akhirnya datang jua pada tarikh 09 july 2012 jam 0013H,TERIMA KASIH tidak terhingga kepada NURUL AIN (seperti gambar di atas) kerana anda adalah blogger  terpilih dan sebagai follower yang ke 300 bagi laman blog ini.ENTRI KHAS ini juga adalah untuk anda sebagai tanda penghargaan daripada LAGILAH GEMPAK BEB.Dan juga blog anda akan sentiasa di papar di ruangan Blog Yang Harus Terjah.
JOM ramai2 kita ke blog Nurul Ain di http://rahsia-pelangi.blogspot.com


Di dalam gambar di atas mereka yang sangat di kehendaki,perhatikan di dalam bulatan merah,itulah wajah Nurul Ain yang disamping blogger2 terbaik dan terpilih...

THANK'S FOR SUPPORT ME


.

7 comments:

Acik Ain said...

wahwaahh ~ terharu plakk dah . trme kasehh encikk tuan tanah . comel plakk headr tu . eh! pape pon trme kaseh bnyak2 .
~ smga allah redho ke atas kita ~

Miss Nieyna said...

tahniah da ada 300 follower . . .
keep it up ! chayok2 ^_^

AJIB said...

Sama2 Acik Ain hehe,Insya'Allah dan thanks ya..Chayok2..

Tinta Lana said...

Salam ajib :)

Terlepas nombor menarik tu.. *tetibe je,heh3*

Gurau2 je,hehehe. Boleh la panjangkan ukhwah ke blog ain plak >_<

Pecinta pink^^ said...

keep it blogging(^_^)

Alynn Nyzaa said...

tahniah..alynn follow cni :) #310

yana halim said...

tambah semangat dlm berblog... :)