Pc Games



Mungkin hanya segelintir yang meminati pc game sekarang betul kan kerana sekarang mereka lebih cenderung ataupun boleh dikatakan berminat dengan game-game melalui network seperti Porker dan lain-lain yang terdapat di rangkaian ???.Bagi pendapat saya teramatlah rugi bagi mereka yang selalu melayari internet semata-mata ingin bermain game.Ingin tahu kenapa:



  1. Ia akan membuatkan kita leka,sedar-sedar dah 8 jam.
  2. Ia juga membuatkan emosi pemain tidak menentu,lebih kepada panas.
  3. Ia akan membuatkan seseorang bertukar sifat pendendam.
  4. Ia juga akan menimbulkan perselisihan antara kawan-kawan.

Betul atau tidak cubalah anda fikir-fikirkan,dan ini pendapat saya kenapa,sepatutnya kita harus tahu peranan network-network tersebut.Contohnya mencari kawan-kawan lama,mencari maklumat iaitu ingin tahu sesuatu,berkongsi maklumat dan sewaktu denganya.Betul atau tidak terpulang kerana pendapat masing-masing berbeza,bagi yang betul,betullah,bagi yang salah,salahlah.Cubalah renung-renungkanlah ye.
Di sini juga saya ingin berkongsilah sedikit yang mungkin anda minati iaitu Pc Game yang mungkin anda pernah mainkan ataupun belum,game ni tidak melibatkan orang lain hanya diri kita sahaja.contohnya:

Ha tu dia salah satu permainan yang paling saya minati Need For Speed Most Wanted,boring-boring tak buat ape-ape bolehlah layan,permainan nya nampak real cikit,dari banyak-banyak permainan lumba kereta bagi saya kepuasan lebih pada dia NFS Most Wanted,boleh letak 10 bintang untuknya.Tidak percaya cubalah ye.Sekarang saya mula berjinak pula keluaran baru iaitu:

Permulaan grafik nya sangat-sangatlah cantik,cuma yang buat saya nampak sekarang kelemahannya adalah ia lebih kepada Multiplayer (network) overall bolehlah 5 bintang untuk permainan tersebut.

Ini pula permainan yang saya tidak pernah jemu,ia lebih kepada mengatur peperangan,permainan nya amatlah mudah tidak percaya cubalah nanti,dan lagi satu  grafik dia nampak real cikit.Ia saya letak 8 bintang.


 Ya ni lagi satu permainan atur serangan,rugi tau jika tidak mencuba,dapat merasai suasana perang seperti betul-betul,yang ini saya letak 10 bintang kerana grafik cantik juga.

Sniper ataupun penembak tepat yang kita ketahui,cubalah sebab ia menguji kesabaran kita,misi dia lebih kepada individu sahaja,jangan tunggu lagi jika ingin merasai dunia sebagai seorang penembak tepat.8 bintang untuk nya.

Call of duty lebih peperangan bercorak keganasan,sebabnya jika salah je tembak mesti musuh putus tanganlah,putus kakilah dan silap-silap hancur berkecai,yang Black Ops ni jalan cerita nya pula membuatkan anda pening sikit,cubalah ye nanti.9 bintang untuk permainan ini.

1 comment:

Kira Astech said...

Diablo pun best :))